Onze lesauto

Onze lesauto

Rijschool Argo heeft een fijn vertrouwd gevoel. Je rijdt altijd samen in de auto met Thomas Argo, een rustige man die weet hoe je om moet gaan met faalangst. Hij vindt het belangrijk dat de leerlingen slagen, en is daarom trots op het slagingspercentage van 70%. De leerlingen worden thuis opgehaald, of op school, op werk, waar het beste uitkomt, en daar ook weer afgezet. Natuurlijk is het ook van belang in welke auto je rondrijdt. Dit is de eerste auto waarin jij de weg op gaat, de eerste auto die je ooit zal besturen.

Onze Renault Megane Hatchback dCi 110 GT-line

De gloednieuwe Renault waar wij onze leerlingen in leren autorijden is een erg prettige auto. Natuurlijk is de auto voorzien van airbags, automatische remsystemen, en een dubbele bediening zodat wij in kunnen grijpen wanneer dat nodig is. We kunnen je op deze manier, letterlijk én figuurlijk, altijd een beetje bijsturen. De auto rijdt gemakkelijk en heeft een gemiddeld formaat, waardoor je met de meeste auto’s zal kunnen rijden. Erg fijn vinden wij dat het een milieuvriendelijk model is, met een certificaat met “Milieuklasse A”.

Kentekencheck

Wanneer je meer te weten wil komen over een lesauto waarin je de weg op gaat, kan je altijd een kentekencheck doen. Zo achterhaal je alle gegevens over de auto waar jij in rijdt. Je weet dan meteen alle specificaties, hoe oud de auto is, wat de dagwaarde is van het model en ga zo maar door. De accessoires die in de auto zitten, de aanschafwaarde van het model en alle andere specificaties. Het is natuurlijk fijn om veel te weten over de auto waarin jij voor het eerst de straten op gaat. Een kentekencheck zorgt ervoor dat je precíes weet waar je aan toe bent, dat is natuurlijk erg prettig!